Bij LEEF! zijn we zo ongelooflijk trots op de mensen die bij ons revalideren en trainen. Iedere dag zien we hoe hard er gewerkt wordt. De één wil met zijn kleinkinderen kunnen spelen, de ander wil werken en die meid die je drie keer in de week ziet knallen wil zonder rolstoel alles weer kunnen doen. Stuk voor stuk kanjers!

Bij LEEF! willen wij je graag ondersteunen om jouw kwaliteit van leven te verbeteren. Ook als je klachtenvrij bent of je doelen behaald hebt, zien we je graag terug in de fitness. Wij geloven dat een actieve leefstijl zorgt voor een sterk lijf en minder klachten. Een hogere conditie, meer kracht en stabiliteit voorkomen dat je lichaam vatbaar is voor klachten. En dan hebben we het niet over chronische ziekten die je kunnen overkomen. Maar ook dan bepaal jij hoe jij met deze ziekte en beperkingen omgaat. We zien op de praktijk heftige casussen, emotionele achtbanen en vooral veel kracht. De kracht om door te gaan, er alles uit te halen, met kleine stapjes en dan weer grote. Wij zijn er voor je als je naar die top wilt. Het maakt niet uit of de top bovenaan de trap is of in de Alpen ligt! Mocht het een dag niet zo makkelijk gaan en je ziet het even niet zitten, dan zijn we er ook. Dan steunen we je en kijken we wat er die dag mogelijk is. En natuurlijk hebben we lekkere koffie en een dosis vrolijkheid.

Een vaste item bij LEEF! is bewegen. Bewegen activeert het lichaam. Bewegen kan je doen door te sporten. Je kunt kijken welke sportlessen er aangeboden worden op de locatie bij jou in de buurt (onder INFORMATIE). Nog belangrijker is om in het dagelijks leven al meer te bewegen. Hier hebben we natuurlijk een aantal tips voor:

. parkeer de auto een straat verderop wanneer je naar een afspraak gaat. Dit levert je direct al extra wandeltijd op.

. pak als het kan de fiets naar je werk. Zo komt Melissa vanuit Amsterdam naar LEEF!  Zaandam twee keer per week met de racefiets. Het is even omdenken want je pakt zo snel de auto, maar het kan!

. sport of beweeg in de lunchpauze. Veel collega’s bij LEEF! sporten tussen de middag. Klinkt je dat wat ambitieus in de oren? Maak dan een lunchwandeling. Even helemaal weg uit de werkomgeving zal je goed doen en je maakt weer een flink aantal stappen.

. als je computerwerk doet, zorg dan dat je iedere 2 uur minimaal 10 minuten pauze houdt en kom in beweging. Dit is gezond voor je lijf en liever zien we je ieder uur even bewegen. Dit kan een koffie halen zijn, even juichen op je stoel, staand werken, etc.

Mocht bewegen op dit moment niet zo makkelijk gaan, neem dan contact met ons op. Met een uitgebreide intake gaan we kijken wat er nodig is om jouw doelen te halen!