Mijn naam is Stefan Grin, ik ben ongeveer 3,5 jaar werkzaam bij LEEF! Het eerste jaar binnen LEEF! was een stagejaar vanuit het CIOS. Na het behalen van mijn diploma als fitnessinstructeur in 2016 ben gaan werken bij LEEF! Krommenie. 
Hier ben gestart als personal trainer en nu inmiddels een klein halfjaar manager in Krommenie.

Binnen al onze abonnementen kunt u gebruik maken van sportbegeleiding. Na het maken van een afspraak wordt er een intakegesprek gehouden, dit gesprek zal ongeveer 15 minuten duren. In dit gesprek worden de doelen en wensen van de klant besproken en daarmee gaan we in de trainingen aan de bak om het eigen doel te bereiken. De klant kan er ook voor kiezen om na het gesprek gewogen en gemeten te worden. Deze metingen zullen in verloop van tijd terugkomen en dan zal de verwachtte vooruitgang besproken worden in een tussentijds gesprek.

Op basis van een aantal trainingen en de doelen wordt er een trainingsschema gemaakt en zullen we hier 6 á 8 weken mee bezig zijn. Wij blijven de schema’s veranderen en aanpassen om het trainen aantrekkelijk te houden en uiteraard een nieuwe trainingsprikkel toe te voegen. De veranderingen kunnen zitten in de oefeningen maar ook in de herhalingen, het gewicht of het tempo waarin de oefening wordt uitgevoerd.

Samen met een fris jong team hopen wij iedereen te helpen die onze hulp kan gebruiken. Wilt u meer weten over begeleid sporten of je aanmelden neem dan contact op met mij! Ik werk op maandag 09:00–18:00, dinsdag 12:00-21:30 en woensdag 12:00-21:30 bij LEEF! Krommenie voor telefonisch contact kunt u bellen naar 075-6214260. Bij LEEF! Zaandam ben ik donderdag 08:00-13:00 en vrijdag 08:00-16:00 en kunt u bellen naar 075-6169542