Hallo allemaal, ik ben Bas de Wit en ik ben sinds kort werkzaam bij LEEF! Obdam. Ik ben 10 jaar geleden afgestudeerd aan het CIOS in Haarlem. Na wat jaren als tennisleraar en badmeester te hebben gewerkt wilde ik mij meer gaan richten op de fitnessbranche. Via de AALO heb ik mijn Fitness A en B master level 3 en Personaltraining gehaald. Mijn functie in het bedrijf is het geven de Wandel Bootcamp en sportbegeleiding.

 Wandel Bootcamp is een gevarieerde training gericht op flexibiliteit, balans en comfort. In plaats van hardlopen wordt er in een stevig tempo sportief gewandeld. In de actieve pauzes worden spierversterkende oefeningen gedaan, denk daarbij bijvoorbeeld aan squats en lunges. Alle oefeningen worden uitgebreid uitgelegd en begeleid zodat de kans op een blessure klein is. Wandel Bootcamp is een geheel nieuwe les voor iedereen die graag buiten actief is maar hardlopen en de reguliere bootcamp trainingen te zwaar of te belastend vindt. De route, afstand en oefeningen zijn steeds wisselend. Het is voor iedereen, jong en oud!

 De voordelen van Wandel Bootcamp:

– Vermindert de kans op hart- en vaatziekten

– Verbetert de algehele conditie

– Verlaagt het cholesterolgehalte

– Bloeddrukverlagend effect

– Stabiliseert de bloedsuikerspiegel

– Vermindert de kans op botontkalking

– Helpt het lichaamsgewicht op peil te houden

– Versterkt de spieren

– Zorgt voor mentale ontspanning

 De Wandel Bootcamp is op dinsdagochtend van 09.30 tot 10.30 uur we starten bij LEEF! Obdam en gaan dan de buitenlucht in. Wil je mee doen? Kom dan gewoon een keer langs of bel even naar LEEF! Obdam 0226- 453320 voor meer informatie. Een keer gratis uitproberen kan natuurlijk altijd. Hopelijk zien wij elkaar snel.