Marijke Gelderblom

Mijn naam is Marijke Gelderblom, 70 jaar. Afgelopen maart ben ik begonnen met sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut vanwege een schouderblessure waar ik veel pijn aan had. De arts in het ziekenhuis zei; ‘als je nu niet gaat sporten, dan kan je over een paar jaar niet veel meer’. Zo doende ben ik terecht gekomen bij LEEF! Met medewerking van therapeut Yoeri voor de behandeling en therapeut Job die mij met sport begeleid ben ik weer zover dat ik goed kan lopen en mijn arm weer kan gebruiken. Ook kan ik zelf mijn schoenen weer aantrekken en zit veel beter in mijn vel.
Bedankt Yoeri, Job en LEEF!

Zo heeft iedereen zijn of haar eigen verhaal. Beperken uw klachten u ook tijdens de dagelijkse bezigheden? Onze visie is dat mensen zelf de kwaliteit van hun leven kunnen verbeteren, mits ze voldoende en goed ondersteund worden!

Geef een reactie